20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πρώτη δύναμη η Ταξική Ενότητα στο Σωματείο Επισιτισμού Χανίων

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα μετά το πέρας των αρχαιρεσιών του Σωματείου Επισιτισμού που έγιναν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2018 συστάθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΩΝ – ΜΑΓΕΙΡΙΩΝ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ – ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ – FAST FOOD Νομού Χανίων αποτελούμενο από 5 μέλη της Ταξικής Ενότητας.

Η Ταξική Ενότητα αναδείχθηκε πρώτη δύναμη συγκεντρώνοντας 108 ψήφους έναντι 7 της Αγωνιστικής Παρέμβασης και 7 της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό. Συγκριτικά με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ

ΕΔΡΕΣ(2015)

ΕΔΡΕΣ(2018)

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

3

5

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

1

0

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ

1

"google ad"

0

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Ταξική Ενότητα αναφέρει τα εξής:

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία. Διπλασιάζοντας τις δυνάμεις μας και ισχυροποιώντας το σωματείο μας που συμμετέχει στους εργατικούς αγώνες στο πλευρό του ΠΑ.ΜΕ. μαζί με άλλα ταξικά σωματεία στο νομό μας. Πάμε κόντρα στη λογική των ημερών που θέλει τους εργαζομένους φοβισμένους και ανοργάνωτους μακριά από συλλογικές διαδικασίες και διεκδικήσεις των σύγχρονων αναγκών τους.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον κλάδο διεκδικώντας την ανάγκη υπογραφής τοπικής κλαδικής σύμβασης. Κανένας συνάδελφος μόνος του. Μαζικοποιούμε το σωματείο μας, δυναμώνουμε τους αγώνες μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...