15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πτωτική κατά 11% η κίνηση στις επιχειρήσεις των Χανίων και την περίοδο των εκπτώσεων

Ημερομηνία:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διενέργησε την τηλεφωνική έρευνα σχετικά με τον τζίρο των καταστημάτων όσο αφορά το δίμηνο Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019 σε σύγκριση με το περσινό έτος σε δείγμα 40 επιχειρήσεων-μελών μας. Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πτωτικό κατά 11% .

Σε σχετικό του μήνυμα ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων αναφέρει τα εξής:

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η πτώση της αγοράς δεν έχει τέλος και οι κακές καιρικές συνθήκες του Χειμώνα συνέβαλαν στην επιδείνωση του κλίματος.

Παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Χανιώτικο καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη στις τοπικές επιχειρήσεις και να υπενθυμίσουμε πως και το Μάρτιο οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15/3 με πραγματικές ευκαιρίες για τους καταναλωτές.

Σαν εμπορικός σύλλογος Χανίων στέλνουμε μήνυμα κινδύνου στην κυβέρνηση και τους υπενθυμίζουμε ότι η μείωση της ανεργίας και οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης περνάνε πρώτα από την πραγματική οικονομία δηλαδή τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ