13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκυλίτσα και το κουτάβι της στο Νιο Χωριό

Ημερομηνία:

Νέα καταγγελία για ακραίες βιαιότητες ενάντια σε ζώα έφθασαν στον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων. Δύο σκυλιά βρέθηκαν πυροβολημένα σε δημόσια θέα.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων:

Σήμερα λάβαμε καταγγελία από τον κ. Παπαζαχαριουδάκη, (www.apokoronaslife.gr) ότι στο γήπεδο του Νιου Χωριού, στην καντίνα, κείτονται δυο πυροβολημένοι σκύλοι

Η σκυλίτσα είχε περιλαίμιο και την εντόπισαν παίκτες των τοπικών ομάδων Τιτάν και Σαμψών,καθώς βρισκόταν μαζί με το κουτάβι της παραπλεύρως του γηπέδου στην καντίνα.

Αμέσως καταγγείλαμε το γεγονός στο ΑΤ Βάμου.

379_1

Η αντίδρασή των αστυνομικών ήταν για ακόμη μια φορά άμεση και του θέματος επιλήφθηκε προσωπικά ο διοικητής του τμήματος, κος Ματθαίος Ιγγλεζάκης και ανέλαβε την έρευνα με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα περιστατικά που καταγγέλουμε στην περιοχή ευθύνης του.

Φυσικά η “ομερτά” λειτούργησε για ακόμη μια φορά και ο δράστης παραμένει ακόμη άγνωστος.

Κάνουμε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι για το νέο αποτρόπαιο περιστατικό να το καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα ή να επικοινωνήσει με το σύλλογό μας ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης.

379_2

Περισσότερα σχόλια είναι περιττά καθώς τον τελευταίο καιρό δεν περνάει ούτε μια μέρα χωρίς να αντιμετωπίσουμε ειδεχθή περιστατικά.Και θα συνεχίσουν αν δεν συνειδητοποίησουμε ότι η σιωπή είναι συνενοχή.

Όσο οι δράστες θα παραμένουν ατιμώρητοι εμείς θα μένουμε με την πίκρα και την απορία και θα χάνονται αθώες ψυχές με ευκολία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...