14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πωλ Μέισον: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, τα μερκελικά κόμματα στην Ελλάδα δεν θα εγκρίνει το πρόγραμμα

Ημερομηνία:

Στην ατζέντα του σημερινού Eurogroup αναφέρεται ο δημοσιογράφος του Channel 4 Πολ Μέισον.

Όπως σημειώνει σε αναρτήσεις του στο Twitter, στο τραπέζι έχουν πέσει περισσότερα μέτρα λιτότητας αλλά και ελάφρυνση του χρέους από το ΔΝΤ.

«Ζητήθηκε από την Ελλάδα περισσότερη λιτότητα – το γερμανικό πλάνο για Grexit​ δεν θα πετύχει – Ο Τσακαλώτος δε μπορεί να υπογράψει χωρίς κουβέντα για το χρέος», γράφει ο δημοσιογράφος του Channel 4 για την μέχρι τώρα εξέλιξη του Eurogoup και συνεχίζει:

Με άλλα λόγια επικρατεί η ίδια κατάσταση που υπήρχε πριν έξι μήνες – Αλλά οι Γερμανοί τώρα ανοιχτά ωθούν σε ένα Grexit και το ΔΝΤ σε ελάφρυνση του χρέους – Η ΕΕ έχει παραλύσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, τα Μερκελικά κόμματα στην Ελλάδα δεν θα το εγκρίνουν (το πρόγραμμα διάσωσης)».

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ