15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ για την τρύπα 110 εκατ. και τα χρυσά ταξίδια Παπανδρέου

Ημερομηνία:

Η εν δυνάμει εσωκομματική «βόμβα», όπως ήδη χαρακτηρίζεται στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, βασίζεται στον έλεγχο που διενεργούν έξι γνωστές ελεγκτικές εταιρείες και που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν καταγράψει «μαύρη τρύπα» 110 εκατομμυρίων ευρώ από το 2004 και μετά – δηλαδή επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου.«Οπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ ανατέθηκε από κοινού στις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα. Πόρισμα του ελέγχου δεν έχει υποβληθεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιπποκράτους την Παρασκευή.

Πόρισμα για την μαύρη τρύπα πριν το Πάσχα
Εγκυρες πληροφορίες από την Ιπποκράτους επιμένουν ότι με βάση την «εικόνα» που έχουν οι έξι εταιρείες δεν πρόκειται να καταλήξουν στο κοινό πόρισμα πριν από το Πάσχα – όπερ σημαίνει ότι το Πολιτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εν ευθέτω χρόνω και αφού και τα άλλα «καταστατικά όργανα» (π.χ. Επιτροπή Δεοντολογίας) θα κληθούν επί συγκεκριμένων στοιχείων να αποφασίσουν.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ