22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

«Πόλεμο» με την Τουρκία ξεκινάνε οι Έλληνες Anonymous – Ετοιμάζουν εκατοντάδες χτυπήματα-αστραπή

Ημερομηνία:

 Τούρκοι και Έλληνες χάκερ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε κυβερνοπόλεμο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν Τούρκοι χάκερ έριξαν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, primeminister.gr, απαντώντας στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία.

Τώρα, Έλληνες χάκερ της λεγεώνας των Anonymous ετοιμάζουν πολλαπλά χτυπήματα σε τουρκικές ιστοσελίδες.

«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε! #OpAnonymousGreece», γράφουν σε ανακοίνωσή τους.

Νωρίτερα, έριξαν την ιστοσελίδα του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της Τουρκίας, yirmidort.tv. Σε ανάρτησή τους στην σελίδα τους στο Facebook, τόνισαν: «Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη χώρα μας. Είμαστε πιο δυνατοί από εσάς. Κάθε μέρα η #OpAnonymousGreece θα κλείνει τις κυβερνήσεις σας, τις τηλεοράσεις σας, τις ιστοσελίδες τραπεζών σας. Ξεκάθαρος κυβερνοπόλεμος».

Σε άλλη ανάρτησή τους, έγραψαν: «Μόλις αρχίσαμε. Καλώς την Τουρκία! Η Αγία Σοφιά ανήκει στους Έλληνες. Δεν μπορείτε να καταφέρεται τίποτα. Οι Έλληνες είναι πιο δυνατοί από σας».

Τέλος, οι Anonymous ανήγγειλαν ότι θα «χτυπήσουν» όλες τις κυβερνητικές ιστοσελίδες της Τουρκίας, αλλά και εκείνη της κεντρικής της τράπεζας, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...