14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πώς σχολίασε ο βουλευτής Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης την είδηση περί σύλληψης του μάρτυρα για την υπόθεση Novartis στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα

Ημερομηνία:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχολιασμός του βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις υποθέσεις στον χώρο της υγείας κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη σχετικά με την προσπάθεια διαφυγής από τη χώρα του πρώην Διοικητή του ΠΑΓΝΗ και μάρτυρα για την υπόθεση Novartis Νίκου Μανιαδάκη. Όπως αναφέρει, το όνομά του έχει αναφερθεί και στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και εφόσον πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο “είναι φανερό ότι ξέρει πολλά”.

Πιο αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

Στην κατάθεση της κ. Αντωνίου Προέδρου του ΕΟΦ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκε το όνομα Μανιαδάκης ως το πρόσωπο που ήλεγχε τις τιμολογήσεις. Στο δε πόρισμά μας ζητήθηκε ειδικά να ερευνηθεί ο ρόλος του και οι εν γένει δραστηριότητές του. Εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο είναι φανερό ότι ξέρει πολλά.. Οι χρονικές αναφορές πάντως συμπίπτουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ