15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Π. Καμμένος: «Δικτατορίσκος ο Στουρνάρας»

Ημερομηνία:

Βολές Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

“Ο Στουρνάρας έχει μεταβληθεί σε δικτατορίσκο που αγνοεί το κοινοβουλευτικό σύστημα. Ο άνθρωπος είναι διορισμένος, όχι εκλεγμένος και αρνείται να έρθει στη Βουλή να απαντήσει σε ερωτήσεις”, είπε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Εξαπέλυσε παράλληλα σκληρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, της Νέας Δημοκρατίας και των συγκροτημάτων Τύπου που όπως σημείωσε του ρίχνουν καθημερινά λάσπη.

Χαρακτήρισε επίσης προβοκάτορα τον Άδωνι Γεωργιάδη, επισημαίνοντας πως εάν ο Αντώνης Σαμαράς θέλει τηλεοπτική αντιπαράθεση θα την έχει.

“Το να γίνονται προβοκάτσιες από τύπους που ρίχνουν λάσπη δεν ωφελεί”, σημείωσε, ενώ κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να δει αν όπως είπε ο Σαμαράς σέβεται τον κοινοβουλευτισμό.

Σε άλλο σημείο, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Παπανδρέου, και τόνισε πως δεν θα ησυχάσει αν δεν στείλουν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ