28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Π. Κουρουμπλής: Αξιοποιείται και ο κ. Σκουλάκης. Τι να κάνει; Να κάθεται στα καφενεία;

Ημερομηνία:

Κατά την επίσκεψή του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Σφακιά προέκυψε και μία επιπλέον είδηση αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Κουρουμπλής επαλήθευσε ότι “αξιοποιείται” και ο πρώην δήμαρχος Χανίων και πρώην Υπουργός Υγείας Μανώλης Σκουλάκης στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» – Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου.

Είπε σχετικά: “Τι να κάνει; Να κάθεται; Να πάει στα καφενεία; Κι εκεί είναι ένας χώρος πάρα πολύ χρήσιμος να αξιοποιηθεί”

Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής την περίοδο 1993-1996 είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Πρόνοιας υπό τον υφυπουργό Μανώλη Σκουλάκη και με υπουργό τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Τότε, Σκουλάκης – Κουρουμπλής είχαν αποτελέσει ένα καλό δίδυμο για την Πρόνοια.

Μάλιστα, λίγες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υγείας είχε συναντηθεί με τον Μανώλη Σκουλάκη στο υπουργείο, στα πλαίσια “εποικοδομητικών ανταλλαγών απόψεων”.

Οι φωτός από τη συνάντηση Σκουλάκη – Κουρουμπλή στις 4 Φεβρουαρίου:

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...