22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Π. Πολάκης για τα 196 ακίνητα του Δήμου Χανίων στο Υπερταμείο: “Πραγματικά στα Χανια κάποιοι της αντιπολίτευσης πρεπει να είναι απελπισμένοι”

Ημερομηνία:

Στην αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας, όπως και η ανακοίνωση της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνει την ευθύνη για την είδηση περί μεταφοράς στο Υπερταμείο 196 ακινήτων του Δήμου Χανίων.

Σε σχόλιο σε λογαριασμό πολίτη αναφέρει:

“Να κρυφτούν αυτοί που το διέδωσαν για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αυτοί που το αναπαράγουν ακόμα για να ικανοποιήσουν το “αριστερό” τους μίσος απέναντι στην κυβερνηςη .!!!!!!!!!!!!”

Ενώ και στον προσωπικό λογαριασμό του αναφέρεται σε “διαγωνισμό για το μεγαλύτερο fake news” από την αντιπολίτευση στα Χανιά που “πρέπει να είναι απελπισμένοι”.

Γράφει πιο αναλυτικά:

“Πραγματικά στα Χανια κάποιοι της αντιπολίτευσης πρεπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Διαβάστε την απαντηση για το θέμα του “ξεπουλήματος φιλέτων των χανιων σε αρχαιολογικούς χώρους και παραλίες” που δημιούργησε ο πρώην γεν Γραμ του Δημου Χανιων κος Φραγκακης αναπαράγοντας δημοσιεύματα του ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ!!!

Μαλλον προσπαθεί κι αυτός για μια θέση στο ψηφοδέλτιο και συμμετέχει στο διαγωνισμό για το μεγαλύτερο fake news !!”

Περιμένουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας από τους δύο Υπουργούς του νομού να δώσουν αναλυτικά τα στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με το ποια είναι τα 196 ακίνητα του Δήμου Χανίων που περνούν στο Υπερταμείο. Γιατί, ακόμα και αν μέσα σε αυτά δεν υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι και παραλίες, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια περιουσία του δήμου χάνεται για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας προς τους ξένους δανειστές.

Άλλωστε, σε παλαιότερες προσπάθειες της εφημερίδας μας να ενημερωθούμε αρμοδίως από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, συναντήσαμε μπροστά μας ένα απροσπέλαστο τοίχος.

Ας δώσουν λοιπόν τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ