22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Π. Πολάκης για AstraZeneca: Αυτά συμβαίνουν όταν χορηγείς μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που δεν έχουν τελειώσει όπως πρέπει τη φάση 3 των μελετών!

Ημερομηνία:

Με ανάρτηση του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την απόφαση για χρήση του εμβολίου της AstraZeneca μόνο σε ηλικίες άνω των 60 ετών:

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…..όταν χορηγεις μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ 3 ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!!!!

ΥΓ 1.Φερτε τα φάρμακα !!! 12.500 οι νεκροί

Έχει και συνέχεια το πράγμα!!!

ΥΓ2.και τολμάνε κάποια ρετάλια του καθοδηγούμενου «επιστημονικού» δυναμικού να κουνάνε το δάχτυλο για υποχρεωτικότητα!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ….

Υπενθυμίζουμε ότι χθες με παρέμβασή τους δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Νίκος Ανδρόπουλος, είχαν εκφράσει τη στήριξή τους προς το εμβολιο AstraZeneca ασκώντας πάντως έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του ζητήματος των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...

Κρήτη: Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών

Δύο τραγικά συμβάντα σημειώθηκαν στην Κρήτη με διαφορά λίγων...