22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Π. Πολάκης σε Καμπουράκη – Χατζή για πλάκα με τυφλούς: “Σιχάματα της κοινωνίας και της δημοσιογραφίας” – Τι απαντά ο Δ. Καμπουράκης

Ημερομηνία:

Mε τον δικό γεμάτο χαρακτηρισμούς τρόπο παρενέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή των Καμπουράκη-Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και τα όσα είπαν και έδειξαν σε βάρος των τυφλών συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή τους «Ακραία φαινόμενα», οι δημοσιογράφοι Χατζής και Καμπουράκης προχώρησαν σε αστεϊσμούς σε βάρος των τυφλών.

Η «πλάκα» ξεκίνησε όταν ο Δ. Καμπουράκης εμφανίστηκε με γυαλιά μαύρα παριστάνοντας τον τυφλό εξαιτίας μίας σοβαρής επέμβασης που έκανε στα μάτια η οποία ενείχε τον κίνδυνο να μείνει τυφλός.

«Ο Στίβεν Γουόντερ είσαι»; είπε ο Χατζής και έβγαλε να του δώσει κέρματα για ελεημοσύνη.

Έγραψε στο Facebook ο Π. Πολάκης:

«ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!

-Ο ένας, μέχρι να πιάσει δουλειά στο #skai xeftiles, παρακαλούσε να κατέβει βουλευτής στα Χανιά με ΚΙΝΑΛ ή με ΝΔ (και με απειλούσε κιόλας πως θα σάρωνε ο γελοίος, μέχρι που κατάλαβε πως δε θα έβρισκε παρά τη ψήφο του)

-Ο άλλος τσέπωνε κατοσταριές τα χιλιάρικα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για “διαφημιστική δαπάνη” και αγόραζε τις οφσόρ της συμμορίας στη Βουλγαρία που ξεπλλενανε τα μαύρα Πουλης και Σια …

Έχουν πεινάσει τα παιδιά 4 χρόνια κι έχουν πέσει στον απόπατο του μίσους και του ρατσισμού πλέον ….».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ανέρτησε κείμενο στο οποίο ζητά συγγνώμη:

Ζητώ συγνώμη, δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω κανέναν με τον πρωινό τηλεοπτικό μου αυτοσαρκασμό με τα γυαλιά. Έκανα μια σοβαρή επέμβαση στο μάτι, γράφτηκαν και ακούστηκαν υπερβολές για την εγχείρηση και αυτό θέλησα –ανεπιτυχώς- να διακωμωδήσω. Εγώ παρέσυρα και τον Τάκη Χατζή.

Τριάντα χρόνια στην δημοσιογραφία, δεν νομίζω ότι έχω δείξει δείγματα ρατσισμού απέναντι σε συνανθρώπους μου που έχουν προβλήματα όρασης ή άλλου είδους αναπηρίες. Ίσα-ίσα στέκομαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα τους εναντίον των προκαταλήψεων και των στερεότυπων που τους καταδυναστεύουν.

Αν η αποτυχημένη πλάκα μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, ζητώ και πάλι συγνώμη. Θα υπάρξει φυσικά επανόρθωση και από την εκπομπή.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...