17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Π. Πολάκης: “Όλοι οι Έλληνες – ακόμη και όσοι αρχικά ήταν θυμωμένοι μαζί μου – έχουν καταλάβει πόσο χυδαία προσπαθεί ο Μητσοτάκης να ψηφοθηρίσει εργαλειοποιώντας την αναπηρία του κ. Κυμπουροπουλου”

Ημερομηνία:

Ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του αναφέρεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη και την πρόταση μομφής εναντίον του που κατέθεσε χθες στην Βουλή.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

“Ευχαριστώ θερμά τον κο Μητσοτακη για τη τιμή που μου έκανε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Όλοι οι Έλληνες -ακόμη και όσοι αρχικά ήταν θυμωμένοι μαζί μου- έχουν πια καταλάβει πόσο χυδαία προσπαθεί να ψηφοθηρίσει εργαλειοποιώντας την αναπηρία του κ. Κυμπουροπουλου.

Αλλά τελικά και πόσο φοβισμένος πολιτικός αρχηγός είναι.

Αντί δικής μου απάντησης παραθέτω τα λόγια του Αλέξη σήμερα στο κατάμεστο (για άλλη μια φορά) γήπεδο της Ξάνθης…:

«Όχι δεν έπαθε κανένα ηθικό σοκ ο κος Μητσοτάκης από τον κο Πολάκη. Ο άνθρωπος που έκρυψε και κάλυψε τον καταδικασμένο για ασέλγεια σε ανήλικο, στενό του συνεργάτη, δεν έχει το σθένος να μας μιλάει για ήθος και ηθική».

Αυτα και τα υπόλοιπα (και για τα Σφακια) στη Βουλη…!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ