16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Ράφι αλληλεγγύης” από την Terra Verde για τα συσσίτια της Σπλάντζιας και της Συλλογικής Κουζίνας Αλληλεγγύης

Ημερομηνία:

“Ράφι αλληλεγγύης” τοποθετήθηκε στο εναλλακτικό παντοπωλείο Terra Verde.

Διαβάστε τι αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Στα ερωτήματα τι είναι η Terra Verde και τι σημαίνει εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο οι απαντήσεις είναι πολλές.

Terra Verde και εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο σημαίνει να ξέρουμε την προέλευση των προϊόντων μας, να ξέρουμε ότι αυτά παράγονται με σεβασμό στην φύση και στον εργαζόμενο, σημαίνει την άμεση, κατά τον δυνατό, επικοινωνία με τον παραγωγό, σημαίνει συλλογικές διαδικασίες.

Τους τελευταίους μήνες, μετά και από την εμπειρία της καραντίνας, προχωρήσαμε σε μια σειρά νέες πρωτοβουλίες, στο ίδιο πνεύμα αλληλεγγύης:

– παραχωρήσαμε έναν χώρο μέσα στο παντοπωλείο, ένα “ράφι αλληλεγγύης”, όπου συλλέγονται τρόφιμα για τα συσσίτια της Σπλάντζιας και της Συλλογικής Κουζίνας Αλληλεγγύης

– στον τοίχο από την πλευρά της Τσουδερών μπορούν να τοποθετούνται τρόφιμα από τους περαστικούς αντί να πεταχτούν

– στον χώρο της Terra Verde βρίσκουν την θέση τους τα χειροτεχνήματα απ τους κρατούμενους των αγροτικών και δικαστικών φυλακών Αγιάς

Καθημερινά 09:00 – 21:00

“Αλληλεγγύη το πρώτο βήμα Αντίστασης” || Κωστής Νικηφοράκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ