15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ρέθυμνο: Τον “τσάκωσαν” για το τροχαίο με εγκατάλειψη 83χρονης από τον κλεμμένο καθρέπτη

Ημερομηνία:

Πρόκειται για έναν 37χρονο κάτοικο της Ρογδιάς, ο οποίος θέλησε να αλλάξει τον σπασμένο του καθρέπτη κλέβοντας έναν άλλο από ίδιο όχημα που βρίσκεται σε αντιπροσωπεία στην Αλικαρνασσό

Η κλοπή ενός καθρέπτη ξετύλιξε το κουβάρι της παράσυρσης και εγκατάλειψης μιας 83χρονης γυναίκας την περασμένη Κυριακή το πρωί στη Ρογδιά. Η ηλικιωμένη τραυματίστηκε την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία και ο ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε να της προσφέρει μια βοήθεια, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Στο σημείο όμως βρέθηκε τμήμα του καθρέπτη του οχήματος (μάρκας BMW, όπως προέκυψε) που χτύπησε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ”, το Α.Τ Μαλεβιζίου που διερευνούσε την υπόθεση είχε έναν κύκλο υπόπτων που αναζητούνταν για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται στην εγκατάλειψη της ηλικιωμένης. Τελικώς, η απάντηση στο ερώτημα «ποιος ήταν ο ασυνείδητος οδηγός» ήρθε από την κλοπή που διέπραξε για να αντικαταστήσει τον σπασμένο καθρέπτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 37χρονο κάτοικο της Ρογδιάς, ο οποίος θέλησε να αλλάξει τον σπασμένο του καθρέπτη κλέβοντας έναν άλλο από ίδιο όχημα που βρίσκεται σε αντιπροσωπεία στην Αλικαρνασσό. Η πράξη του όμως έγινε αντιληπτή και εκτός από την κλοπή προέκυψε από την προανάκριση και η εμπλοκή του στο τροχαίο με εγκατάλειψη.

Ο γιος της Δημήτρης, μιλώντας στη Cretalive είπε ότι η μητέρα του ζει από θαύμα. Το αυτοκίνητο την χτύπησε στην δεξιά πλευρά του σώματός της, με τον καθρέπτη του!

Όμως το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που έπαθε συντριπτικά κατάγματα στο δεξί χέρι, έσπασαν τα πλευρά της, επίσης στη δεξιά πλευρά και καρφώθηκαν στον πνεύμονά της.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα, ο καθρέπτης του οχήματος “ξηλώθηκε” και πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που προσπαθεί να συνδέσει το πάζλ για να φτάσει στα ίχνη του οδηγού.

Η ιστορία δεν σταματάει όμως εδώ, όπως η ίδια μετέφερε στο γιο της και στις Αρχές, ο άνδρας που την τραυμάτισε διένυσε περίπου 100 μέτρα με το αυτοκίνητο, έκανε επιτόπου στροφή γύρισε πίσω, την είδε κατάματα και τράπηκε ξανά σε φυγή!

Το χτύπημα που δέχθηκε ήταν τόσο δυνατό που έσπασε το χέρι της από ώμο, έσπασαν τα πλευρά της, και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Και να φανταστείτε την χτύπησε μόνο ο καθρέπτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...