21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρεκόρ αφίξεων στην Κρήτη και βράβευση των καλύτερων ξενοδοχείων

Ημερομηνία:

Για 155.000 αφίξεις και αύξηση 7% σε σχέση με πέρυσι έκανε λόγο ο product manager της TUI Nordic κ. Steffen Hansen

Σε μια λαμπρή τελετή σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά Χανίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Tui, η τελετή απονομής των βραβείων σε 38 ξενοδοχεία της Κρήτης, τα οποία συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία των επισκεπτών την τουριστική περίοδο του 2017.

Όπως είπε ο product manager της TUI Nordic κ. Steffen Hansen, «ετοιμαζόμαστε για μια χρονιά ρεκόρ με 155.000 αφίξεις στην Κρήτη και αύξηση 7% σε σχέση με πέρυσι» ενώ επεσήμανε πως υπάρχει μια αυξητική τάση των τουριστών για καλής ποιότητας self-catering apartment hotels, τα οποία επιλέγονται πλέον σε ποσοστό 70% έναντι 30% των ξενοδοχείων all-inclusive.

Ο κ. Hansen τόνισε πως έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το 2019 και πως υπάρχουν προυποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη, εφόσον βέβαια παραμένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες – επισκέπτες.

Με τη σειρά του o ιδιοκτήτης του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου Oscar Suites and Village, Δημήτρης Κατάκης δήλωσε «ότι η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μας, ανήκει στα Χανιά και γενικότερα στην Κρήτη. Είναι η αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους επισκέπτες αυτού του όμορφου και ευλογημένου τόπου. Η υπόσχεση μας προς όλους αυτούς που μας χάρισαν αυτήν την μεγάλη τιμή είναι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και θα αγωνιστούμε να προσφέρουμε παροχές υψηλού επιπέδου αντάξιες με τις προσδοκίες των επισκεπτών μας».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...