15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Ρομπο-ταξί» το 2020 υπόσχεται η Tesla

Ημερομηνία:

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ίλον Μασκ δήλωσε ότι ρομπο-ταξί χωρίς άνθρωπο οδηγό θα αρχίσουν να κυκλοφορούν σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, έως το τέλος του 2020. Όπως είπε, η εταιρεία είναι πια σχεδόν έτοιμη να παράγει οχήματα που θα είναι πλήρως αυτόνομα και ασφαλή για οποιονδήποτε δρόμο. Ορισμένοι αναλυτές, όμως, εμφανίζονται πιο σκεπτικιστές, μην αποκλείοντας ότι η ανακοίνωση εντάσσεται στη χορεία προηγούμενων δηλώσεων που εντυπωσιάζουν τους επενδυτές και το κοινό, αλλά δεν υλοποιούνται στην ώρα τους.

«Πιθανώς σε δύο χρόνια από σήμερα θα έχουμε φτιάξει ένα αυτοκίνητο χωρίς καθόλου τιμόνι ή πεντάλ», προέβλεψε ο πάντα αισιόδοξος Μασκ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει υποσχεθεί ότι η άλλη εταιρεία του, η Space X, θα στείλει τους πρώτους ανθρώπους στον ‘Αρη το 2024, μια ημερομηνία που φαντάζει υπεραισιόδοξη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...