17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Σήκωσαν” τα αυτοκίνητα στην οδό Μπετόλο και στη Μητρόπολη | Φωτός

Ημερομηνία:

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα στην οδό Μπετόλο και στη Μητρόπολη όταν γερανός της αστυνομίας “σήκωσε” όσα αυτοκίνητα είχαν παρκάρει μέσα στην πλατεία και στον πεζόδρομο.

Ο γερανός της αστυνομίας εμφανίστηκε περίπου στις 16.30 δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις σε οδηγούς που κατά τους χειμερινούς μήνες έχουν συνηθίσει να παρκάρουν στην περιοχή δίχως να τους ενοχλεί κανείς.

Το γεγονός είναι ότι το παρκάρισμα τόσο στον πεζόδρομο όσο και στην πλατεία της Μητρόπολης είναι παράνομο. Και είναι γεγονός επίσης ότι πλησιάζει η τουριστική περίοδος. Επίσης, είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος Χανίων είχε εκλεγεί για να δώσει λύση και στο ζήτημα της προστασίας των δημόσιων χώρων.

Oμως, κατά τα προηγούμενα έτη τοποθετούνταν αλυσίδα που δεν επέτρεπε σε αυτοκίνητα να εισέλθουν στους συγκεκριμένους χώρους. Φέτος, για άγνωστο λόγο, οι αλυσίδες έχουν απομακρυνθεί.

Ενώ οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει μία ειδοποίηση ότι από εδώ και στο εξής θα απαγορεύεται αυστηρώς η στάθμευση στους συγκεκριμένους χώρους ώστε να αποφύγουν τη στάθμευση.

Άλλωστε, το πρόβλημα στάθμευσης στην πόλη είναι εντονότατο, ενώ πολλοί συμπολίτες μας βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και σε αδυναμία να πληρώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση και παρά το γεγονός ότι τα οχήματα απομακρύνθηκαν, σύντομα, και ο πεζόδρομος και η Μητρόπολη ξαναγέμισαν με παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Κι αυτό, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι ουδεμία λύση δόθηκε με τη συγκεκριμένη ενέργεια της αστυνομίας.

Δείτε τις φωτός:

IMG_5344

IMG_5353

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...