21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Την Τετάρτη στην πλατεία Άνω Σπλάντζιας η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ανυπόταχτης Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Ανυπόταχτη Κρήτη – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία της Άνω Σπλάντζιας (στη συμβολή Δασκαλογιάννη-Επισκόπου Νικηφόρου) την Τετάρτη 22/5 στις 8μμ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πιαγκαλάκης, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του περιφερειακού σχήματος, θέσεις που δεν αφορούν τόσο τις περιφερειακές εκλογές όσο τους αγώνες του αύριο, για την ανατροπή της επίθεσης, για να μπουν οι λαϊκές ανάγκες σφήνα στα σχέδια τους. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από υποψήφια μέλη της κίνησης.

Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης όπου θα φάμε, θα πιούμε και θα γλεντήσουμε συλλογικά. Σε μια προσπάθεια οικειοποίησης του δημόσιου χώρου, θα γλεντήσουμε στη πλατεία, μακριά από εμπορευματοποιημένα μοντέλα και την κυρίαρχη κουλτούρα που μας επιβάλλουν.

Οικονομική ενίσχυση που είναι απαραίτητη, καθώς η Ανυπόταχτη Κρήτη δεν δέχεται καμία χορηγία ή επιδότηση από το κράτος ή πολιτικούς φορείς. Δεν έχει και ούτε θα αποκτήσει σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες του νησιού, που ενισχύουν τους αυλοκόλακες τους, για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους. Στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τα μέλη και τους φίλους της, ενάντια σε όλους και σε όλα. Η προσπάθεια της Ανυπόταχτης Κρήτης να διακινήσει το υλικό της από άκρη σε άκρη του νησιού, είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.

Σας περιμένουμε εκεί!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...

Σύσκεψη στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη...