17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Σήμερα το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα

Ημερομηνία:

Όλα έτοιμα για το Χανιώτικο Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στην Σούδα. Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι 20 ομάδες που θα παρελάσουν είναι σίγουρο πως θα μας εντυπωσιάσουν.

Το Χανιώτικο καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί. Το επιβατικό αλλά και το εμπορικό λιμάνι θα παραμείνουν ανοιχτά για να παρκάρει ο κόσμος τα οχήματά του. Η εκκίνηση θα γίνει από το Ναυταθλητικό Κέντρο με τερματισμό την κεντρική πλατεία της Σούδας.

Παρουσιαστές του καρναβαλιού θα είναι η Γωγώ Καλλήδονακη και ο Γρηγόρης Μπάκας, ενώ για ακόμα μία χρονιά, ο Ανδρέας Γαρυφαλής θα παίξει τις καλύτερες μουσικές.

Μετά το τέλος του καρναβαλιού το πάρτι θα συνεχιστεί στη κεντρική πλατεία της Σούδας με τα καταστήματα να έχουν προετοιμάσει το κάθε ένα το δικό του προσωπικό live.

Χανιώτικο καρναβάλι, θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...