21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η 19χρονη για τον ομαδικό βιασμό της – «Μου έδεσαν τα χέρια και μου είπαν να σωπάσω»

Ημερομηνία:

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μίλησε για πρώτη φορά η 19χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες στη Σαλαμίνα.

Η κοπέλα περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του Star, τον τρόπο που το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Εκείνος φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε μπροστά σε τέσσερις ακόμα άντρες.

Δύο εξ΄αυτών, κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουνε σε μένα αυτό», είπε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια.

Όπως υποστηρίζει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων την κόλλησε στον τοίχο και της κράταγε τα χέρια. Τον χαστούκισε και φέρεται να της είπε να μην τα βάζει μαζί του.

«Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου και τα καραβάκια με τα οποία θα μπορούσα να φύγω».

Τέλος, η 19χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι οι δύο νεαροί προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να μην τους καταγγείλλει.

«Μου είχαν πει πρώτα 2.000 και μετά μου πρόσφεραν 8.000».

Αν και έχουν περάσει μήνες, ακόμα βλέπει εφιάλτες από εκείνη τη μέρα. «Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...