17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σαμαράς: “Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, είπαμε αλήθεια” – ΣΥΡΙΖΑ: Ποια πλευρά θα στηρίξει ο Σαμαράς;

Ημερομηνία:

«Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, επισημάναμε κινδύνους και είπαμε αλήθεια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ.

Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε, συνέχισε, κάνοντας αναφορά στις εθνικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως με την Cosco, την ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις νέες δηλώσεις Σαμαρά. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι παραμένει ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της λιτότητας και θέτεται το ερώτημα ποια πλευρά θα στηρίξει στην διαπραγμάτευση.

Την ιδιαίτερη σημασία της έχει η μη αναφορά καθόλου στο κόμμα της ΝΔ αφού η ανακοίνωση είναι γραμμένη με προσωπική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο κ. Σαμαράς δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. Συνεχίζει να μιλά σα να μην έχει καταδικαστεί η πολιτική του από τον ελληνικό λαό. Επιμένει στα ψέματα και την κινδυνολογία, παραμένοντας ο πιο θερμός υποστηρικτής της λιτότητας. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποια πλευρά θα στηρίξει στη διαπραγμάτευση που ήδη έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ