18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος: «Η Έκθεση Kρητικού Τύπου δείχνει την ζωή του τόπου και την παράδοση του»

Ημερομηνία:

Τον θαυμασμό του εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Α έκθεση Κρητικού τύπου και αφιέρωσε αρκετό χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα έντυπα που υπάρχουν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

«Χαίρω πάρα πολύ για αυτά που είδα, για αυτά που βλέπω εδώ  και αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές, συγχαρητήρια στους ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν και κουράστηκαν για να δημιουργήσουν αυτή την έκθεση, η οποία νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί δείχνει την ζωή του τόπου και την παράδοση του. Στην ουσία αυτά τα πράγματα δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε αφού μας δείχνουν την ταυτότητα μας, η οποία δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι και το χθες, είναι και το αύριο. Αλλά το χθες δεν πρέπει να το λησμονούμε.

Για αυτό συγχαίρω πάρα πολύ τους οργανωτές και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και στο μέλλον για να μπορεί ο λαός μας να βλέπει το πρόσωπο του στα παλιότερα έντυπα και στα σημερινά και στα αυριανά», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση παραμένει ανοιχτή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ – 13:30μ.μ. και απόγευμα 18:00μ.μ. – 21:00μ.μ. και το Σάββατο από 9:00π.μ. – 13:30μ.μ. Κυριακή κλειστά.

Η έκθεση Κρητικού Τύπου θα μεταφερθεί αργότερα στο Λασίθι, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...

Μεσανατολικό: Όλα έτοιμα στο Ισραήλ για την ισοπέδωση της Γάζας, με τη Δύση σε ρόλο… θεατή

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να κλιμακώσει τον καταστροφικό πόλεμο στη Γάζα, έχοντας...

Η Sophia, το ρομπότ, έρχεται στην Κρήτη και θέλει να πάει στην Κνωσό!

Η Sophia, το πιο εξελιγμένο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στον...