16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σειρά εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών – Ποδηλατοπορεία και ανοικτό μάθημα διαλογισμού στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η αυλαία των εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών – 26 Ιουνίου, άνοιξε σήμερα το πρωί στην Πλατεία Λιονταριών, για το Ηράκλειο, με θεατρικό δρώμενο από μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας και διανομή ενημερωτικού υλικού και αναμνηστικού δώρου.

Ολοκληρώθηκε η εικαστική παρέμβαση με θέμα τα «Ταυροκαθάψια» στο λιμάνι Ηρακλείου από τα μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την υποστήριξη των ζωγράφων κας Σ.Κουκουλάκη, κ.Ι.Πολιτόπουλου, κ. Μ.Ζερβού και εθελοντών.

Την ίδια ώρα στα Χανιά πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στη Δημοτική Αγορά και την Πλατεία 1866 από γονείς και μέλη της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων.

Αύριο, Παρασκευή 26/6/2015 στο Ηράκλειο και ώρα 11:30 στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ν.Αλικαρνασσό, θα παρουσιαστεί η δυναμική του προβλήματος των εξαρτήσεων στην Κρήτη σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία 2014 του Τμήματος Έρευνας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης.

Επίσης, το βράδυ στις 20:30, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ.Λαμπρινού, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, έκθεση μουσικών οργάνων από το Εργαστήρι «Λαβύρινθος» του Ross Daily, θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Μια συνάντηση με τον Ν.Καζαντζάκη» & έκθεση έργων τέχνης από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την υλοποίηση του έργου «Στα βήματα του Μεγάλου Στοχαστή Ν.Καζαντζάκη» που περιλαμβάνει την φροντίδα των τειχών και πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Πύλη Ιησού έως την Πλ.Φανερωμένης και τον Τάφο του Καζαντζάκη.

Την ίδια μέρα (26/6/15) στα Χανιά, 10.00-11.00 & 18.00-19.00 θα γίνει ποδηλατοδρομία με εθελοντές και φίλους του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο κέντρο της πόλης.

Το βράδυ 19.00-20.30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό μάθημα διαλογισμού στο Παλιό Λιμάνι (Γιαλί Τζαμί) σε συνεργασία με το Parko Lab ενώ αμέσως μετά 21.30-23.30 Θεατρικό δρώμενο από το Σύλλογο Οικογένειας και συναυλία με τη φιλική συμμετοχή του Ρούσσου Λειβαδιτάκη (μπουζούκι), του Σταμάτη Παπαδάκη (κιθάρα) και της Μαρίνας Κωνσταντινίδου (φωνή) στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος». Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ