15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σεμινάριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο Επιμελητήριο Χανίων

Ημερομηνία:

«Ηλεκτρονικό εμπόριο – η επιχείρηση στη νέα ψηφιακή εποχή» είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του το Επιμελητήριο Χανίων την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του φορέα (4ος όροφος).Εισηγητής στο σεμινάριο που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν σωστά το ηλεκτρονικό επιχειρείν, ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μάρκος Κουργιαντάκης.

Το ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν είναι πλέον ένα «νέο φαινόμενο». Εδώ και πολλά χρόνια οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τα εργαλεία που τους δίνουν οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Παρόλα αυτά το ηλεκτρονικό επιχειρείν έχει λίγες περιπτώσεις επιτυχίας και πολλές περιπτώσεις αποτυχίας. Τι φταίει;

Μήπως το ηλεκτρονικό επιχειρείν είναι περισσότερο επιχειρείν από ό,τι ηλεκτρονικό;

Το σεμινάριο εστιάζει στην στρατηγική πλευρά του ηλεκτρονικού εμπορίου και μάρκετινγκ και σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους στο σωστό σχεδιασμό και τη βέλτιστη υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα βασίζονται στις νέες τεχνολογίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...