22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σε απεργία αύριο οι υπάλληλοι των φυλακών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Σωματείο Υπαλλήλων Κράτησης Χανίων γνωστοποιούν τη συμμετοχή τους στην 24ώρη απεργία της ΟΣΥΕ – ΑΔΕΔΥ αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Σας ανακοινώνουμε ότι συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020.”Ζητούμε την άμεση ανανέωση των περίπου 100 εργαζόμενοι από το ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης Πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και βασικές διοικητικές ανάγκες στα Καταστήματα Κράτησης όλης της Χώρας και των οποίων η σύμβαση λήγει εντός του Φεβρουαρίου, όπως επίσης και περίπου 270 εργαζόμενοι του μάχιμου κλάδου ΔΕ Φύλαξης από τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό παρωδία 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ έχουν ήδη αρχίσει σταδιακά και βρίσκονται εκτός δουλειάς, καθώς οι 8μηνες συμβάσεις τους λήγουν, χωρίς να έχει ακόμα κατατεθεί η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση για την παράταση των συμβάσεων.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙAΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

1)        Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων

2)        Επισκεπτήρια συνηγόρων

3)        Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησης τους, δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωσης 18μηνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών θα γίνονται κανονικά. Για το λόγο αυτό ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας το σύνολο του προσωπικού.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δράσεις από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

Μια σειρά από μουσικές δράσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες...

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...