14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σε κινητοποιήσεις οι καστανοπαραγωγοί Χανίων για το έλκος της καστανιάς

Ημερομηνία:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός καστανοπαραγωγων νομού Χανίων καλεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της αντιπεριφερειας Χανίων όλους τους αγρότες-καστανοπαραγωγους για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώστε να πιέσουν όσον γίνεται πιο αποτελεσματικά για την άμεση εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού του έλκους της καστανιάς.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνεταιρισμού “οι παραγωγοί πρέπει να πάρουν σοβαρά υπόψη ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί άμεσα ο εμβολιασμός σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχουν καστανιές στο νομό Χανίων.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη γιατί δυστυχώς από την πλευρά της πολιτείας δεν υπάρχει ανταπόκριση παρά μόνο υποσχέσεις επί υποσχέσεων χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα άδω και τέσσερα χρονια. Μηπως έφτασε πια ο κόμπος στο χτένι;

Για την ενημέρωση των παραγωγών αλλά και για όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας τα μέλη του Δ.Σ. θα επισκεφτούν τα εξής χωριά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 31-03-2013

ΠΡΑΣΕΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 07:00 μμ
ΣΕΜΠΡΩΝΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 08:00 μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-04-2013
ΚΑΝΤΑΝΟΣ ΣΕΛΙΝΟΥ 07:00 μμ
ΕΛΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 09:00 μμ”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ