21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σε μια κλωστή η ζωή του 18χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ εργαζόταν

Ημερομηνία:

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο 18χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα στην επιχείρηση που εργάζεται στη Φοινικιά. Ο νεαρός εργαζόμενος είχε ανέβει στην στέγη του κτιρίου της επιχείρησης με στόχο να αποκαταστήσει μια βλάβη, όμως κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση, ΕΚΑΒ, ΕΜΑΚ και συνεργείου της ΔΕΗ, ο νεαρός απεγκλωβίστηκε από το σημείο όμως ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση με εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Μάλιστα για να μπορέσουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ να τον πάρουν από την στέγη, η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση σε όλη την περιοχή. Ο 18χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σταθερή αλλά σοβαρή.

Χθες αναμένονταν ο 18χρονος θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ  όπου υπάρχει ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων..

flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...