13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Σε πειθαρχικό ο Βασίλης Δημάκης για το πανό «Δεν είναι αθώοι» στις φυλακές Κορυδαλλού

Ημερομηνία:

Ο Βασίλης Δημάκης κρατούμενος – φοιτητής στις Φυλακές Κορυδαλλού μαζί με κάποιους άλλους κρατούμενους λίγες ημέρες πριν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο είχαν ενώσει τη φωνή τους μαζί με τις χιλιάδες φωνές που έλεγαν «δεν είναι αθώοι – οι ναζί στη φυλακή».

Για την πράξη του αυτή καλείται στις 25/1 να απολογηθεί στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε ανάρτηση του. Μάλιστα, αυτή η δίωξη έρχεται την ώρα που ο κρατούμενος θα κατέθετε αίτημα αποφυλάκισης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη:

«Σήμερα το πρωί κατά τις 10:00 κατέβαινα για να πάω στην αίθουσα των υπολογιστών, ετσι ώστε να κάνω κάποιες δουλειές όσον αφορά τις σπουδες μου, με ενημέρωσε ο τοποθέτης υπάλληλος κατά την έξοδό μου από την πτέρυγα, ότι με καλούνε στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και υπάρχει κλήση για πειθαρχικό παράπτωμα!

Προφανώς και έμεινα έκπληκτος, διότι δεν έχω κάνει κάτι, πήγα στο σχολείο λοιπόν τελείωσα με τις δουλειές και καθώς γυρνούσα πέρασα από τον αρχιφύλακα κύριο Λαμπρόπουλο για να τον ρωτήσω σχετικά με το γεγονός, ο οποίος μου είπε ότι «υποθέτω ότι πρέπει να είναι για το πανό που είχες αναρτήσει προ καάποιων μηνών, λίγο πριν την απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το οποίο έγραφε: «δεν είναι αθώοι οι ναζί στη φυλακή!»».

Κατά τις 12:00 λοιπόν, στο κλείσιμο της φυλακής, με ξαναφώναξαν και κατηφόρισα για το τριμελές πειθαρχικό, εκεί όντως με ενημέρωσαν ότι κατηγορούμαι για κατοχή απαγορευμένων ειδών, δηλαδή το πανό!

Ζήτησα προφανώς προθεσμία και ορίστηκε για 25/01/21 όπου θα απολογηθώ πιθανότατα με το συνήγορο μου Αθανάσιο Καμπαγιάννη, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ένας εκ των δικηγόρων που αγωνίστηκαν για αυτή την ιστορική καταδικαστική απόφαση των Ναζί!

Πριν λίγες μέρες έληξε το πειθαρχικό μου για το κινητό που βρέθηκε έξω στο προαύλιο και μου το χρέωσαν νταηλίκι τότε, έχοντας έξι μήνες πειθαρχικό, η οποία τιμωρία μού στερούσε την άδεια!

Και ενώ αυτό έγινε προ αρκετών μηνών, έρχονται σήμερα, αφού είδαν ότι έληξε το πειθαρχικό και έμαθαν ότι θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης, αλλά και επειδή ανοίξανε και οι άδειες λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων που αφορούσαν τον ιό, θυμήθηκαν να με περάσουν πάλι πειθαρχικό για να αναστείλουν πάλι οποιοδήποτε δυνατότητα αιτήματος θα είχα είτε για αποφυλάκιση είτε για τακτική άδεια!

Αυτή η εξόφθαλμη από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο κίνηση θυμίζει λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης ή μαφίας (καμόρα) και όχι τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο… Το πανό έγραφε αυτό ακριβώς που αποφάσισε η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η προεδρεύουσα κυρία Εισαγγελέας του Τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου, Αικατερίνη Μπαρτζάκλη, πού βρήκε το μεμπτό στην προκειμένη πράξη και γιατί ακριβώς με κατηγορεί δηλαδή; Επίσης, απορίας άξιο είναι ποια Δικαιοσύνη ακριβώς πρεσβεύει η ίδια, σχετικά με αυτό που έγινε και πού ακριβώς θίχτηκε το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο του κ1 Κορυδαλλού(;)

Ζητώ «συγνώμη» από το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και την προεδρεύουσα κυρία Μπαρτζάκλη, εάν έθιξα το γενεαλογικό τους δέντρο και την πολιτική τους τοποθέτηση, αλλά δεν έγινε επίτηδες(!)

Προφανώς δεν πρόκειται να δεχτώ αμαχητί οποιαδήποτε τιμωρία για κάτι τέτοιο, διότι πλέον οι μεθοδεύσεις τους συνιστούν βασανισμό! Προτίθεμαι να προστατεύσω τα δικαιώματά μου με οποιοδήποτε κόστος!»

"google ad"

 thepressproject.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...