17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό για απόφοιτο του Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερομηνία:

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε η απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης Ειρήνη Φανουράκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σχολής:

«Η απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών κα Ειρήνη Φανουράκη διακρίθηκε στον 15ο  πανελλήνιο διαγωνισμό “Best Power Engineering Student Dissertation Award” σε θέματα Ισχύος και Ενέργειας. Κατόπιν αξιολόγησης από το IEEE Power & Energy SocietyTM επιλέχτηκε για βράβευση στο 15th Workshop on Power Engineering Dissertations, by IEEE Power & Energy SocietyTM, για την Διπλωματική εργασία της στη Σχολή ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο “Dynamic Model Predictive Control of Power Management Applied in Hybrid Marine Propulsion Systems” (Load Frequency Control with Model Predictive Control (MPC) in combination with PID for hybrid electric sea propulsion systems)”, με επιβλέποντες τους καθηγητές κ. Γεώργο Σταυρακάκη, κ. Μιχαήλ Ζερβάκη και την Δρ. Ελευθερία Σεργάκη.

Το IEEE Power & Energy SocietyTM (PES) είναι το ελληνικό παράρτημα Ισχύος & Ενέργειας του IEEE που πραγματοποιεί σε κάθε ακαδημαϊκό έτος διαγωνισμό για τις καλύτερες ελληνικές Διπλωματικές εργασίες φοιτητών/τριών σε θέματα Ηλεκτρικής Ισχύος. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015. Η επιστημονική επιτροπή είναι μέλη ΔΕΠ από το ΑΠΘ, ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών και ΔΠΘ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...