21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σημαντική συνεργασία Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. με το Πολυτεχνείο Κρήτης για την αξιοποίηση κοιτασμάτων

Ημερομηνία:

Χθες και σήμερα, 27 και 28 Απριλίου 2017, επισκέφθηκαν το Πολυτεχνείο Κρήτης  οι κ.κ. Μπασιάς Ιωάννης και Μπέλλας Σπυρίδων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης επίσκεψης οι επικεφαλής της ΕΔΕΥ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν εργαστήρια της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν και να συζητήσουν με μέλη ΔΕΠ της Σχολής, καθώς και με μέλη της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προώθηση της συνεργασίας της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. με τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, καθώς πλέον η σημασία της έρευνας και αξιοποίησης των πιθανών αποθεμάτων/κοιτασμάτων Ελληνικών υδρογονανθράκων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από οικονομική, κοινωνική και γεωπολιτική σκοπιά.

Υπεγράφη τέλος Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ΕΔΕΥ και της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Αναστάτωση σε γειτονιά από 44χρονο που ήθελε να αυτοκτονήσει

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα σε γειτονιά του Ηρακλείου ένας...

Κωνσταντοπούλου: «Ό,τι γίνεται στην κυβέρνηση είναι ευθύνη Μητσοτάκη»

«Η ΝΔ προσπάθησε να κλείσει γρήγορα τη συζήτηση και...

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος και για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αθώα η μητέρα

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την...

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...