15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024
Array

Σιδερόφραχτος ο δήμος του κ. Σκουλάκη

Ημερομηνία:

«Aπό το φόβο των Ιουδαίων»… διακατέχεται φαίνεται ο δήμαρχος Χανίων, και σιδεροφράσσει από όλες τις μεριές, το Δημοτικό Μέγαρο Χανίων.

Μια εικόνα αποκρουστική, για ένα κτίριο που είναι ταυτισμένο με το δημότη της ιστορικής αυτής πόλης. Και αυτά ενώ εδήλωνε προεκλογικά, ο σημερινός δήμαρχος, ότι οι πόρτες του θα είναι πάντα ανοικτές και προσβάσιμες για το δημότη, φορείς και συλλογικότητες.

Η επιλογή του κ. Δημάρχου, να σιδεροφράξει το Δημαρχείο, αποτελεί από μόνη της ύβρη, για τους δημοκρατικούς πολίτες, που μόνο τέτοιοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους κατοικούν.

Αλλά το όλο θέμα έχει και μια άλλη παράμετρο, όπως αποκάλυψαν δημοτικοί σύμβουλοι στον «Α.τ.Κ.», το εν λόγω έργο της περίφραξης έχει «κομματιαστεί» και δίδεται χωρίς διαγωνισμό στον ιδιώτη κατασκευαστή.

Ίδια τακτική ακολουθείται, σύμφωνα με πληροφορίες μας και σε πολλές άλλες δραστηριότητες της παρούσας δημοτικής αρχής, όπως το επιλεκτικό κόψιμο των ευκαλύπτων, σύμφωνα με τις πελατειακές σχέσεις, που αναπτύσσει ο κ. δήμαρχος, προς όφελος του κόμματος, που συνεχίζει να υπηρετεί με τις ίδιες καταδικασμένες παλαιοκομματικές μεθόδους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...