17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σκαμνάκης – Φίλης, έλαμψαν δια της απουσίας τους από την επίσκεψη Βαρουφάκη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Προβλήματα και στα Χανιά φαίνεται ότι έχει το ΜέΡΑ25. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ενώ ο Γραμματέας του κόμματος κ. Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφθηκε τα Χανιά, απουσίαζαν μία σειρά κορυφαία στελέχη του;

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κ. Βαρουφάκης στο Καφέ Κήπος έλαμψαν δια της απουσίας τους οι καθηγητές του κόμματος στα Χανιά, ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ιωάννης Φίλης και ο καθηγητής ΑΠΘ κ. Αντώνης Σκαμνάκης;

Οι λόγοι; Άγνωστοι.

Πάντως, η παρουσία τους εδώ και πολλούς μήνες έχει ατονίσει με κάποιους να λένε ότι με το να μην συμμετάσχουν στην επίσκεψη Βαρουφάκη στα Χανιά ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμά δυσαρεσκειας προς την ηγεσία του κόμματος.

Το βέβαιο είναι ότι σε μία περίοδο που το ΜέΡΑ25 προσπαθεί να παρουσιάσει προτάσεις για μια διέξοδο από την κρίση, λιγότερο ή περισσότερο προβεβλημένα στελέχη του στρέφουν την προσοχή αλλού, από την πολιτική συζήτηση στην παραπολιτική.

Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός του ΜεΡΑ 25 στα Χανιά είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά στις εκλογές του 2019.

Η Αθηνά Γιαννουλάκη είχε έλθει πρώτη λαμβάνοντας 1.534 ψήφους και ακολούθησαν ο Ιωάννης Φίλης με 990 και ο Αντώνης Σκαμνάκης με 930.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...