17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Σκηνές από Αρχαία Τραγωδία: Η μητέρα της Καρολάιν, έκλαιγε στην αγκαλία του δολοφόνου του παιδιού της

Ημερομηνία:

Στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Καρολάιν, οι σκηνές θύμιζαν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της 20χρονης κοπέλας, να έχει τον πιο δραματικό ρόλο.

Ο σύζυγος της 20χρονης, την Πέμπτη το πρωί, είχε ζητήσει να βρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του. Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της Καρολάιν.

Οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Το σοκ της οικογένειας είναι μεγάλο, καθώς δεν περίμενε μια παρόμοια εξέλιξη.

Οπως αποδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο άνθρωπος που χθες λίγες ώρες νωρίτερα στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης κοπέλας αναρωτιόταν συντετριμμένος πώς θα μεγαλώσει χωρίς εκείνη η κορούλα τους, και αγκάλιαζε την μητέρα της Καρολάιν κλαίγοντας, ήταν ο ίδιος που αφότου της έκοψε το νήμα της ζωής της, είχε την ψυχραιμία να στήσει το σκηνικό μίας υποτιθέμενης ληστείας προκειμένου να μείνει ατιμώρητος, μια ληστεία τόσο καλά σκηνοθετημένη, και από τις ενδείξεις ενδεχομένως προμελετημένη, που οι αρχές χρειάστηκαν 38 μέρες για να εξιχνιάσουν.

«Ο Μπάμπης ήταν σαν παιδί της»

Κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου στην Αλόννησο, και πριν οι αστυνομικοί τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, ο 33χρονος, είπε στην μητέρα της Καρολάιν, ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία και έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο.

«Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», ανέφερε, στον ΑΝΤ1, η Δημοτική Σύμβουλος Αλοννήσου, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν.

Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» κατέληξε η γυναίκα.

tanea.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...