15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σκουπιδότοπος η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι – Διαμαρτυρίες κατοίκων

Ημερομηνία:

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η Πλατεία Βαρνάβα το πρωί της Κυριακής μετά το κορωνοπάρτι του Σαββάτου στην περιοχή.

Σκουπίδια, κουτάκια μπύρας, πλαστικά ποτήρια, αποτσίγαρα μερικά απ’ όλα όσα πετάχτηκαν στο έδαφος.

Η συγκεκριμένη πλατεία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει σημείο συγκέντρωσης νεαρών οι οποίοι αψηφώντας τα μέτρα συνωστίζονται με μάσκες ή χωρίς παίρνοντας ποτά από παρακείμενα καφέ.

Τα τελευταία 24ωρα δε η διασκέδαση έχει «αναβαθμιστεί» από στην πλατεία βρέθηκε DJ ενώ την Κυριακή υπήρξαν μέχρι και πυροτεχνήματα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του Facebook την Κυριακή το πρωί, η πλατεία Βαρνάβα την επομένη του Σαββατιάτικου πάρτι βρέθηκε κάθε λογής σκουπίδι.

Την ίδια ώρα η παρουσία της Αστυνομίας και σε άλλες περιοχές της Αττικής είναι διακριτική χωρίς να επεμβαίνει στους συνωστισμούς ούτε και στα καταστήματα που σερβίρουν αλκοόλ.

Οι κάτοικοι της περιοχής συνεχώς διαμαρτύρονται.

«Αυτό που συμβαίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ κάθε βράδυ εδώ και περίπου 2 εβδομάδες είναι αδιανόητο. Πέρα από τον κόσμο που μαζεύεται γιατί έχει πιεστεί και έχει ανάγκη να ξεδώσει (δε σχολιάζω παραπάνω…), μια αστική, πυκνοκατοικημένη γειτονιά έχει παραδοθεί στην επικινδυνη παραβατική συμπεριφορά κάποιων και η αστυνομία είναι άφαντη. Για να συμπληρωθεί ο σουρεαλισμός, τα παιδιά μας που δεν κοιμούνται το βράδυ από την φασαρία, το πρωί πρέπει να σηκωθούν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακό μάθημα γιατί τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Για μια ακόμη φορά ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ή μάλλον στην ατυχία τους…», γράφει χαρακτηριστικά μία κάτοικος της περιοχής στο facebook.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ