14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σκουρτόπουλος: “Μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης στο Παγκόσμιο το οφείλουμε στον κόσμο της Κρήτης”

Ημερομηνία:

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, στάθηκε κυρίως στην προσφορά του λαού της Κρήτης στην πρόκριση της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, πριν αναφερθεί στο Διεθνές Τουρνουά Aegean που συμμετέχει η “επίσημη” αγαπημένη κόντρα σε Ουγγαρία και Ιράν, αλλά και στην πορεία της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας στο τουρνουά:

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ, 9 Αυγούστου 2019, 21.00
ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΑΝ, 11 Αυγούστου 2019, 21.00

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

“Ήρθαμε να δώσουμε τα φιλικά μας εδώ ως ένα είδος ανταπόδοσης στον κόσμο, για την φιλοξενία και την ανταπόκριση που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας και της πρόκρισης το οφείλουμε και στον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας, να επιστρέψουμε για το τουρνουά Ακρόπολις και στη συνέχεια έρχεται το ταξίδι στην Κίνα. Θα πάμε αρκετά πιο νωρίς σε σχέση με άλλες διοργανώσεις. Θα είμαστε 12 μέρες εκεί για να βάλουμε τις τελευταίες… πινελιές να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια.

Πιστεύω ότι στο τουρνουά «Aegean» στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου θα έρθει ο κόσμος να μας δει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και θέλουμε να δείξουμε καλά δείγματα γραφής. Η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Οι πρώτες δέκα μέρες κύλησαν ομαλά, όλα τα παιδιά ήρθαν έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να μπουν στο ρυθμό μας. Προχωράμε μέρα με τη μέρα, αυξάνοντας την ένταση και θέλοντας να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ