16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σοβαρό ατύχημα για τον Τζέφρι Πάιατ – Έσπασε και τα δυο του πόδια από πτώση με το ποδήλατο

Ημερομηνία:

Την εκδρομή του στη Μάνη αναγκάστηκε να διακόψει εσπευσμένα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ και επιστρέφει στην Αθήνα μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης ευχαριστεί το προσωπικό του ιατρικού κέντρου της Αρεόπολης για την «εξαιρετική νοσηλεία» που έλαβε, αλλά και τους Έλληνες που του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά.

Επίσης, εκφράζει τη θλίψη του που αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι τόσο γρήγορα και να επιστρέψει στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Πάτρα, ο Τζέφρι Πάιατ διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης, όπου εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στην Αθήνα, συνοδεία ιατρού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πρέσβης έχει χτυπήσει στα δύο του πόδια.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα μετά το πρόσφατο ατύχημα με το ποδήλατο στη Μάνη και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες φίλους μου που τηλεφώνησαν για να ευχηθούν περαστικά. Είμαι στεναχωρημένος που με έκανε να διακόψω το ταξίδι μου σύντομα, αλλά προσμένω να επιστρέψω στην Αθήνα για την ανάρρωσή μου» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter ο κ. Πάιατ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη πριν από λίγο, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τού ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ