13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Σοκάρει η φωτογραφία από το στυγερό έγκλημα στα Μεσκλά

Ημερομηνία:

Με τα παιδιά της 54χρονης που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα σε μία λίμνη αίματος, στα Μεσκλά Χανίων, επικοινώνησε μέσω messenger – σύμφωνα με πληροφορίες –  ο 47χρονος Νορβηγός που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος του στυγερού εγκλήματος. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού που εξασφάλισε το Cretalive

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακόμα δεν είναι σαφές τί ανέφερε ο ίδιος και αν ανέλαβε την ευθύνη για το έγκλημα, ωστόσο η επικοινωνία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, που τον αναζητούν.

Όπως αναφέρεται, ο 47χρονος ήταν σε παροξυσμό και φέρεται να είπε ότι θα παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία.

foto xaniaΣοκάρει η φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού όπου βρέθηκε μαχαιρωμένη η 54χρονη Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος Νορβηγός, ιδιωτικός υπάλληλος με τον οποίο η 54χρονη συζούσε το τελευταίο διάστημα – και φέρεται ως ο βασικός ύποπτος -κατάφερε, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, επτά χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι παραμένει στο νησί. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει  – εκτός από τα θέματα που έχει με το αλκοόλ  – αντιμετωπίσει και προβλήματα και ψυχικής φύσεως. Μάλιστα, αναφέρεται ότι έχει νοσηλευτεί και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Cretalive 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...