19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σοκάρουν τα στοιχεία της υπόθεσης του 81χρονου που βίαζε 12χρονη

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, έδωσαν οι αστυνομικές αρχές τα στοιχεία του ηλικιωμένου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον Χαράλαμπο Βοϊτσίδη του Ναούμ και της Μάλαμας, 81 ετών, συνταξιούχο λογιστή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος λογιστής συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον του ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια έναντι αμοιβής. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε το πρωί ενώπιον του 4ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης, αρνούμενος το κατηγορητήριο και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 81χρονος άνδρας σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του ηλικιωμένου, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, και ειδικότερα την περίοδο από το 2016 έως το Δεκέμβριο του επόμενου έτους, πρόεβη κατ´ επανάληψη σε ασελγείς πράξειςεναντίον της 13χρονης -σήμερα – μαθήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, οι πράξεις που του καταλογίζονται φαίνεται ότι λάμβαναν χώρα σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, και πάντα με οικονομικά ανταλλάγματα. Το άτυχο κορίτσι υπέκυπτε για ένα χρόνο στις ορέξεις του ηλικιωμένου έναντι 2 έως 10 ευρώ που της έδινε ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος την οικονομική εξαθλίωση στην οποία βρισκόταν η ίδια και η οικογένειά της. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο σάτυρος άνδρας έπαιρνε και διεγερτικά για να ικανοποιεί τις άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις.

Γείτονες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρακολουθώντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον ηλικιωμένο, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που διερεύνησε την υπόθεση.

enikos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...