19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σοφία Νικολάου: Το ψηφοδέλτιο των ΕΑΑΚ με το οποίο κατέβηκε στις φοιτητικές εκλογές – Τι λέει ο Πολάκης

Ημερομηνία:

«Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2004, η Σοφία Νικολάου καλείται συχνά  σε τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές και αρθρογραφεί σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά και σε ηλεκτρονικά sites για σειρά ζητημάτων της πολιτικής, και όχι μόνο, επικαιρότητας.

Σοφία Νικολάου: Όταν καλούσε σε ψήφο στην φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ «για να βγούμε όλοι στο δρόμο»

Καταγόμενη από αγροτική οικογένεια η Σοφία Νικολάου γεννήθηκε το 1979 στην Εύβοια, όπου και μεγάλωσε μέχρι να ξεκινήσει τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε, ενώ συνέχισε τις σπουδές της το 2001, στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και το  Διεθνές Ποινικό Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre, Γαλλία.

Η Σοφία παίζει ένθερμα τέννις και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά».

Αυτά αναφέρει στο βιογραφικό της η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, στο οποίο, βέβαια, δεν περιλαμβάνει τίποτα για την πολιτική της πορεία μέχρι να κατέβει υποψήφια με τη ΝΔ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (και να αποτύχει).

Ίσως η Σοφία Νικολάου θέλει να κρύψει ότι ούσα τελειόφοιτη της Νομικής Αθήνας κατέβηκε στις φοιτητικές εκλογές του 2001 με την παράταξη ΡΑΠΑΝ-ΣΑΦΝ, που συγκαταλεγόταν στα σχήματα των ΕΑΑΚ.

Δείτε το ψηφοδέλτιο

Σοφία Νικολάου ΕΑΑΚ

Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε και η Σοφία Νικολάου έγινε εσχάτως διαπρύσια πολέμιος του πανεπιστημιακού ασύλου και των φοιτητικών αγώνων.

Πολάκης: Από την ΚΝΕ και τα ΕΑΑΚ η γενίτσαρος Σοφία Νικολάου, που διασπαθίζει κρατικό χρήμα

Με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τη γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου ότι παριστάνει τη Θάτσερ, αλλά δεν λέει κουβέντα για το όργιο των απευθείας αναθέσεων.

Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

Σιγά ρε ΝΙΚΟΛΑΟΥ που θα αυτοαποκληθεις και «ΘΑΤΣΕΡ» σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να απαντήσεις στην ανοιχτή επιστολή του Ραχιώτη!!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ του Τραμπ σε συμβούλεψε να το κάνεις μπας και βγεις Βουλευτης την άλλη φορά;

Να βάλεις στο βιογραφικό σου και αυτές τις φωτογραφίες που σου στέλνω από το παρελθόν σου όταν ησουν στην ΚΝΕ και στα ΕΑΑΚ για να δείξεις πόσο γενίτσαρος έχεις γίνει! (φωτό 1-2-3)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ συνέντευξη πλυντήριο έδωσες στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μια κουβέντα για το «απόστημα» όντως του οργίου των απευθειας αναθέσεων που έχεις κάνει ένα χρόνο τώρα με τεράστιες υπερτιμολογήσεις σε εταιρείες φαντάσματα που ανέφερε και ο Τσιπρας στη Βουλή, δεν βρήκες να πεις;;;

"google ad"

Εσυ δεν χαλάς κανένα απόστημα των φυλακών ,φτιάχνεις καινούργιες φωλιες διαφθορας και πελατειακού κρατους,διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα για όφελος δικό σου και αυτών που σε έβαλαν εκεί !!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...