16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στάση και στα Χανιά θα κάνει η 8ήμερη κρουαζιέρα των οργίων

Ημερομηνία:

Με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά» ξεκινά η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων το απόγευμα από τον Πειραιά και θα διαρκέσει για οκτώ ημέρες με αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση.

Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει τα 700 άτομα που έχουν ήδη κάνει sold out στα εισιτήρια, σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά.

Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, «καυτές» νύχτες και μέρες ασύστολου έρωτα και ερωτικών παιχνιδιών, διονυσιακά όργια και shows, ζωντανό σεξ με πλούσιο θέαμα, kinky shows και pole dancing σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εστίαση και άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο της «ερωτικής χαράς» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πολυτελούς κρουαζιέρας που στοιχίζει 2.349 δολάρια το άτομο.

Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα των οργίων, εξαντλήθηκαν ήδη εδώ και μήνες σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα διοργάνωσής της η οποία, πριν την αναχώρηση του πλοίου, ετοιμάζει πάρτι για μια πρώτη την γνωριμία των swingers πριν το κυρίως… «μενού» του εν πλω σεξουαλικού «γεύματος»!

«Φωτιά» αναμένεται να πάρει το Αιγαίο, εν μέσω μάλιστα καύσωνα, από τις «παθιασμένες» επιδόσεις της σεξουαλικής «δράσης» των swingers που με φόντο την Πάρο και τα άλλα νησιά, καταφθάνουν, για να ζήσουν τις πιο «τρελές», ακραίες και άνευ ορίων ερωτικές φαντασιώσεις τους κάτω από τον λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο και το μαγευτικό φεγγάρι του Αιγαίου…

parianostypos.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...