17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στήλη Άλατος

Ημερομηνία:

– Επ’ ώμου, αρμ…

– Ο Πρετεντέρης – η ανατροπή δεν είναι εκμπομπή κλπ κλπ – πήρε τ’ όπλο του και κήρυξε τον πόλεμο Ανατολής –Δύσης.

– Πάρτε μερικά αποσπάσματα από το σχόλιο του στα «Νέα»: «Δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις, ή αυτοί ή εμείς… Αυτό νομίζω θα πρέπει να γίνει ειδικότερα κατανοητό σε μια χώρα που χαριεντίζεται να ξεφύγει από τον ευρωπαϊκό κανόνα. Τα πράγματα σήμερα δεν σηκώνουν αντιδυτική φιγούρα, ούτε αριστερή παρλαπίπα»

– Το ότι οι τζιχαντιστές έχουν στην πλάτη τους εκατόμβες θυμάτων και στην Βηρυττό και στην Τουρκία πχ, με τις πλάτες ντόπιων καθαρμάτων, δεν έχει καμία σημασία…

– Αλλιώς, δεν το έχουν σε τίποτα οι Ευρωπαίοι, λέει να κλείσουν τα σύνορα και να μας φορτώσουν τους μετανάστες. «Ειδικά αν τους καλλιεργηθεί η υποψία ότι η σημερινή κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους δεν συμερίζεται ανενδοίαστα τις απαιτήσεις του πολέμου κατά της τρομοκρατίας και δεν ανήκει ανεπιφύλακτα στο δυτικό στρατόπεδο»

– «Ούτως ή άλλως η Ελληνική αριστερά κουβαλάει μια παράδοση υποστήριξης διαφόρων καθαρμάτων στην Μέση Ανατολή και αλλού. Δεν νομίζω ότι είναι σοφό να την συνεχίσει υπό τις παρούσες συνθήκες»

– Τουτέστιν, αδέρφια, πλήρης προσαρμογή στον Ευρωπαϊκό κανόνα. Νισάφι με τις ιδεοληψίες υποστήριξης του Παλαιστινιακού λαού, των λαών της Μ. Ανατολής που βιάζονται από αντιδραστικά καθεστώτα – που η δύση ανέθρεψε και στήριξε – ή σφαγιάζονται από ΝΑΤΟϊκές επιθέσεις.

– Φίλε Ζαφείρη, είμαστε σε πόλεμο. Πάρε τ’ όπλο σου και βουρ να υπερασπιστείς το Δυτικό Πολιτισμό. Ότι κινείται και είναι ελαφρώς μελαμψό θα εκτελείται, θα πυρπολείται θα βομβαρδίζεται.

– Είναι και τ’ όνειρο του Μπογδάνου, άλλωστε. «Είναι δύσκολο να μην επιθυμείς να δεις τον ουρανό της Μ. Ανατολής, εκεί πάνω από τη Ράκα, κατάστικτο από Rafale, Mirage και Super Etendard»…

– Τώρα θα μου πεις τούτος υποστηρίζει πως το Πολυτεχνείο φταίει που χάσαμε την Κύπρο…

– Κι εμένα, να σας πως την αμαρτία μου, μου είναι δύσκολο να μην επιθυμώ να δω ορισμένους, ονόματα δεν λέμε, σε διάφορες άβολες στάσεις, αλλά δεν το λέω δημοσίως…

– Γιατί, στα σοβαρά τώρα αδελφέ Ζαφείρη, τρομοκρατία δεν είναι μόνο ο παράφρων του ISIS, είναι κι αυτοί που για δικά τους συμφέροντα τον ανάθρεψαν.

– Τρομοκρατία είναι και οι Πρετεντέρηδες, οι Μπογδάνοι και οι τηλεπερσόνες του είδους τους…

– Το νου σου Ζαφείρη…, στο μυαλό είναι ο στόχος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ