20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Ημερομηνία:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, συμμετέχει εκ νέου στην ενεργοποίηση της Δράσης “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση” του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ),στοχεύοντας στη διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση και την ενίσχυση των επενδύσεων μέσω της παροχής δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Το ύψος των δανείων που χορηγούνται μέσω της Δράσης ξεκινάει από τις 10.000€ ευρώ και φτάνει έως τις 300.000€ για τα κεφάλαια κίνησης και τις 800.000€ για τα επενδυτικά δάνεια.

Χαρακτηριστικό των δανείων είναι οι ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι της χρηματοδότησης, καθώς το 50% της χορήγησης που προέρχεται από το ΕΤΕΑΝ είναι άτοκο, ενώ το υπόλοιπο 50% που χορηγείται από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων διαθέτει ελκυστικό επιτόκιο.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε: «Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Τράπεζας με την ΕΤΕΑΝ σε Δράσεις του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, συμμετέχουμε στηΔράση “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση (Ενδιάμεσο)”.Στόχος μας είναι ο περαιτέρω εμπλουτισμός τουπροϊόντικού χαρτοφυλακίουτης Τράπεζάςμε ένα επιπλέον εργαλείο για την διοχέτευση ρευστότητας στην ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Καλούμε τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα υλοποιήσουν επενδύσεις, είτε υπαχθούν σε προγράμματα επιδοτούμενα, είτε όχι, να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο εργαλείο.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, καθ’ όλη την διάρκεια της οικονομικής κρίσης και ύφεσης, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρείχε ρευστότητα στις επιχειρήσεις. Μέσω της συνεργασίας με το ΕΤΕΑΝ διασφαλίζουμε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις του τόπου μας, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο στην επανεκκίνηση της εγχώριας οικονομίας».

Για την υποβολή των αιτημάτων και την παροχή επιπλέον διευκρινίσεων για το πρόγραμμα, ενημέρωση παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, αλλά και το www.chaniabank.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...