15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σταματά η καθημερινή έκδοση της “Καθημερινής” λογω της επέλασης του διαδικτύου;

Ημερομηνία:

Παρά το γεγονός ότι ο εκδότης της «Καθημερινής» Θέμης Αλαφούζος λογίζεται ανάμεσα στους «νοικοκύρηδες» του κλάδου, η κρίση που μαστίζει συνολικά τον κλάδο δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει την ιστορική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, μπροστά σε αυτή την δύκολη πραγματικότητα ο εκδότης έχει αρχίσει να αναπροσαρμόζει την στρατηγική του μελετώντας διάφορα σενάρια.

Ένα από αυτά συνδέεται και την συνέχιση της κυκλοφορίας του ημερήσιου φύλλου.

Επ’αυτού γίνονται διάφορες συζητήσεις που έχουν ως στόχο τον περιορισμό τους κόστους για την επιχείρηση.

Αν και είναι πρώιμη κάθε συζήτηση επί του θέματος, ο εκδότης δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Ένας από τους βασικούς λόγους που προβληματίζουν τον Θέμη Αλαφούζο είναι η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου στη χώρα και η δυναμική που έχει αναπτύξει για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ