14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σταύρος Θεοδωράκης: Ευχαριστώ για τις ευχές. Έτοιμος για νέες μάχες

Ημερομηνία:

Με μια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για προγραμματισμένη αφαίρεση νεοπλασίας, ευχαρίστησε γνωστούς και μη για τις ευχές που δέχθηκε, αλλά ακόμη και “για τη διακριτικότητα σας ακόμη και για τη σιωπή σας”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

“Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους”, πρόσθεσε, συμπαραστεκόμενος και στους “εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους”. Όπως έγραψε, είναι πλέον έτοιμος για “νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες”.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook:

“Καλημέρα καλημέρα!

Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες). Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.

Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πούμε αναλυτικά άμεσα.

Καλημέρα!”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ