15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στα Χανιά Δένδιας – Κεφαλογιάννη

Ημερομηνία:

Στα Χανιά αναμένεται σήμερα Τετάρτη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Νίκος Δένδιας, ο οποίος – μαζί με την Υπουργό Τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη θα είναι ομιλητές σε Περιφερειακή σύσκεψη  με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και τον συντονισμό των δύο υπουργείων με την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης.Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στο Κολυμπάρι Χανίων στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης 30 Μαίου με την συμμετοχή και των γενικών γραμματέων των δύο Υπουργείων κ.κ. Π.Γεωργιάδη και Α.Λιάσκου.

Σε αυτήν έχουν προσκληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών και περιφερειακών και τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών της Κρήτης.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απο τα Υπουργεία που διοργανώνουν την σύσκεψη, ενώ για λόγους ασφαλείας δεν έχει δημοσιοποιηθεί και το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ.Δένδια, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Υπ.Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται απο σήμερα στα Χανιά, προκειμένου να εξετάσει και τα θέματα που αφορούν στα Σώματα Ασφαλείας.

Εκτός απο τα θέματα της αστυνόμευσης, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στα θέματα πυροπροστασίας εν όψει του καλοκαιριού, ενώ όλοι ελπίζουν πως ο κ.Δένδιας θα “κρατά στην βαλίτσα του” και την ανακοίνωση για την στάθμευση δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως την διενέργεια αυτών των Περιφερειακών συσκέψεων συναποφάσισαν πρόσφατα οι δύο Υπουργοί προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των δύο Υπουργείων με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και με τους τουριστικούς φορείς.

Η πρώτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαίου στην Κέρκυρα και η δεύτερη πραγματοποιείται την Πέμπτη στα Χανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ