19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στα Χανιά στις αρχές Οκτώβρη ο Υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής – Τι ειπώθηκε σε συνάντηση με την βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είχε σήμερα, στο υπουργείο, η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στο νομό Χανίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αφού ευχαρίστησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, για την εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα εκκρεμή ζητήματα του νομού, δήλωσε:

«’Έγινε εκτενής συζήτηση για τον ΒΟΑΚ στην προσπάθεια αναζήτησης λύσεων επιτάχυνσης του έργου, μετά από την διαπίστωση ότι όλες οι δηλώσεις της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας ήταν κενές περιεχομένου. Επίσης συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  • Η επίσπευση της συνεργασίας μεταξύ της πολιτικής και της πολεμικής αεροπορίας προκειμένου να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει το Ραντάρ Χανίων
  • Το έργο Σούδα- Αεροδρόμιο η επίσπευσή του και η ανάθεση νέας μελέτης
  • Η παράκαμψη Καστελίου, καθώς το έργο είναι σήμερα σε νεκρό στάδιο
  • Η συνεργασία του υπουργείου με την Περιφέρεια Κρήτης για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, παρά τις πρόσφατες καταστροφές του προηγούμενου χειμώνα
  • Η ολοκλήρωση δημοπράτησης των Φραγμάτων του Ποταμού Ταυρωνίτη και της δεύτερης λιμνοδεξαμενής Κουντούρας
  • Η ενίσχυση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) και του ρόλου του
  • Η δημοπράτηση του έργου οδικής ασφάλειας Γεωργιούπολη-Πετρές

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δεσμεύθηκε να επισκεφτεί το νομό Χανίων στις αρχές του Οκτωβρίου, ώστε σε συντονισμό και συνεργασία με την Περιφέρεια να επιταχύνει την εξέλιξη των έργων».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...