14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στα 10 χρόνια από τον θάνατό του, σε «αμφιθέατρο Κωστής Νικηφοράκης» ονομάζεται το αμφιθέατρου του Νοσοκομείου Χανίων

Ημερομηνία:

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, και για την επέτειο των 10 ετών από τον θάνατο του Κωστή Νικηφοράκη, το αμφιθέατρο του νοσοκομείου από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται «Αμφιθέατρο Κωστής Νικηφοράκης».

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Συμπληρώθηκαν φέτος 10 χρόνια από τον θάνατο του Κωστή Νικηφοράκη, γνωστού σε όλη την κοινωνία για τη πίστη και τους αγώνες του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας,  καθώς επίσης και για τη γενικότερη κοινωνική προσφορά και δράση του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, στο οποίο ο γιατρός Κωστής Νικηφοράκης υπηρέτησε όλα τα χρόνια του επιστημονικού του βίου, σαν ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του,  αποφάσισε ομόφωνα –κατά τη συνεδρίαση του στις 09 Φεβρουαρίου 2017-  την επίσημη ονομασία του αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου σε «Αμφιθέατρο Κωστής Νικηφοράκης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ