17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στα 3.500 ευρώ το ποσό της επικήρυξης του δράστη της δολοφονίας της έγκυους σκυλίτσας στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δολοφονία έγκυους σκυλίτσας στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά με χιλιάδες χρήστες του facebook να σχολιάζουν και να μοιράζονται σχετική ανάρτηση – επικήρυξης του δράστη από την Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση.

Μάλιστα, ενώ αρχικά το ποσό που προσφερόταν ήταν 2.000 ευρώ, το ποσό πλέον έχει ανέβει στα 3.500 ευρώ.

Δειτε εδώ την αναρτηση:

ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 3500 €

Επικοινώνησε μαζί μας επιχειρηματίας και προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ για την ανακάλυψη του δράστη. (Ενώ όπως θα δείτε και στα σχόλια παρακάτω, υπάρχουν ακόμη αρκετοί άνθρωποι που προσφέρουν αμοιβή για τον ίδιο λόγο.)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε στην αύξηση του ποσού της επικήρυξης, μην καταθέτετε χρήματα στον λογαριασμό μας τώρα. Γράψτε σε μήνυμα στην σελίδα μας το ποσό που προτίθεστε να δώσετε. Εμείς θα κάνουμε ανακοίνωση μόνο σχετικά με τα ποσά –χωρίς ονόματα- και όταν συλληφθεί ο δράστης θα σας ενημερώσουμε και τότε θα κάνετε την κατάθεση. Σας ευχαριστούμε όλους για την τόση και άμεση κινητοποίηση.

Αυτά συμβαίνουν στο φιλόξενο φυσικό περιβάλλον του Δήμου Πλατανια του οποίου όπως είδαμε ολοι πρόσφατα φιλόζωοι. . επλεξαν εγκώμιο ότι προάγει πολιτισμό και ότι σέβεται απόλυτα τα αδέσποτα. … Εγώ είμαι κακή που τρέχω στον Εισαγγελέα και διαμαρτυρομαι συνέχεια για το ότι δεν λειτουργεί κτηνιατρείο ούτε υπάρχει χώρος προσωρινής φιλοξενίας. .. Εάν υπήρχε θέληση δεν θα υπήρχαν αδέσποτα. Και μην αρχίσει κανένας να μου λέει τις θεωρίες του γιατί δεν θα περάσει καλά. Πρέπει να εφαρμοστεί η νομοθεσία. Τέλος. Καμιά φιλοζωικη δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

16:10 Η σκυλίτσα πέθανε στο χειρουργείο. Είχε πυροβοληθει 5 φορές. Τα μωρά ήταν νεκρά. Είχε αιμορραγία στην σπλήνα. Ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου.

Βρέθηκε μάλλον πυροβολημενη και έγκυος στο Πατελαρι. Είναι ήδη στο κτηνιατρείο. Ο Δήμος δεν έχει σύμβαση. Όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά. Περισσότερα σύντομα.

Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δραση
Perivalontiki Filozoiki Drasi
Άρ. Λογαριασμού 6635140758571
IBAN GR95 0171 6350 0066 3514 0758 571
SWIFT BIC : PIRBGRAA (Τράπεζα Πειραιώς)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...