19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στελέχη της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ημερομηνία:

Ενημερωτική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησαν χθες, στελέχη της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδος με αφορμή την έναρξη των εργασιών της επέκτασης του Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης».Την 5μελή ομάδα της ΕΥΔΕ, η οποία θα έχει την επίβλεψη και την ευθύνη υλοποίησης του έργου, με επικεφαλή τον Διευθυντή της, κ. Κων/νο Βαλαβάνη συνόδευαν ο Αερολιμενάρχης Χανίων, κ. Σταύρος Καστρινάκης, καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αερολιμενικών και του Γραφείου Ασφαλείας Αερολιμένα, κ. Ελευθέριος Καστανάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες σ’αυτήν αναφέρθηκαν σε διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν στην έναρξη των εργασιών του έργου. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του, αφού ένα από τα δυο έργα «σημαία» τα οποία είχε θέση σε προτεραιότητα στην απαρχή της θητείας του το 2011 για την ανάπτυξη του τόπου, ήταν το Αεροδρόμιο.

Ο κ. Βουλγαράκης θύμισε στους συνομιλητές του ότι η πρώτη έγγραφη παρέμβασή του στο αρμόδιο Υπουργείο, μόλις ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη, ήταν στις 11 Μαρτίου 2011. Ακολούθησαν αλλεπάλληλες ενέργειές του προς τους αρμόδιους και, παρά την καθυστέρηση λόγω της δικαστικής εμπλοκής του, το έργο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε επίσης ότι ενώ κινούσε όλες τις διαδικασίες για την απεμπλοκή του έργου, κάποιοι παράγοντες του τόπου μας αμφισβητούσαν και υποβάθμιζαν την προσπάθεια αυτή, με κατηγορίες ότι οι πληροφορίες σχετικά με το έργο ήταν αναληθείς και ότι δεν θα γινόταν ποτέ.

Ευτυχώς για τον τόπο, όπως συμπέραινε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, το έργο είναι πλέον πραγματικότητα, και έτσι όσοι το αμφισβητούσαν διαψεύστηκαν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...